2012 avon nisan kataloÄŸu

Bayanların büyük bir merakla beklediği 2011 Avon Nisan Kataloğu yayınlandı. Avon temsilcileri ve Avon internet sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz katalog ile birlikte sürpriz indirimlere ve avantajlı set fiyatlarına hazırlıklı olmanızı tavsiye ederiz. 2011 Avon Nisan Kataloğu diğer kataloglardan çok farklı çünkü Avon bu katalog ile birlikte kuruluşunun 125. yılını kutluyor ve bu kutlamaya bu günlere gelmesine katkıda bulunan kullanıcılarınıda dahil ediyor.

Kataloğun daha ilk sayfasını açtığınız anda bu kataloğun farkını hissediyorsunuz çünkü ilk sayfada eşsiz bir kokuya sahip olan perceive bayan parfüm sizi tam %55 indirim ile 60 lira yerine sadece 27 lira ödeyerek sahip olma fırsatı ile bekliyor. Aynı indirim kişisel bakımlarında Avonu tercih eden erkek müşteriler içinde sunulmuş ve onlar içinde perceive erkek parfümü yine %55 indirim ile beraber 69 lira yerine 31 liradan satışa sunulmuş. Ayrıca küçük prensesler için barbie ile lisans sözleşmesi imzalayan avon kataloğu barbie büyüleyici parfümlü spreyi yarı fiyatına satışa sunarak 15 lira yerine 7,50 liradan fiyatlandırmış.

Bebekler içinde birbirinden hoş kokuya sahip bebek saç ve vücut şampuanları indirime girerek 6,00 liradan katalogtaki yerlerini almışlar. Yaz aylarının en büyük problemlerinden biri olan kokan ayakkabılar için çözüm üreten Avon aynı zamanda koku giderici ayak spreyini 19,90 lira yerine 9,90 liraya, çatlayan topuklar için ise topuk yumuşatıcı kremi 14,20 yerine 7,10 liraya satışa sunmuş.bu fiyatlar geçen seneden kalmadır. yeni nisan ayı kataloğu hakkında bilgil için http://www.avonkatalogutr.com/avon-nisan-katalogu/     na tıklayınız

0 comments on “2012 avon nisan kataloÄŸu
  1. ayÅŸe dedi ki:

    ben avona katılmak istiyorum ne yapmalıyım

  2. ayÅŸe dedi ki:

    yapacak ne var

  3. pınar dedi ki:

    ben avona katılmak istiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir