2012 Ziraat Bankası Personel Alımı

Ziraat Bankası geçtiğimiz yıl içerisinde personel alımlarında uygulanmak üzere çok büyük kararlara imza atmıştı. Bunlardan en çok ses getireni ise personel alımlarında sınav girişi için aranılan ilk şart olan KPSS şartının kaldırılmasıydı.

Bu uygulamadan sonra Ziraat Bankasının personel alımları için açmış olduğu sınavlara KPSS sınavına girmeyen adaylarda girmeye hak kazanmış oldu. Bunun yanı sıra toplu sınavlar ile personel alımı yapan Ziraat Bankası bunun yerine artık özellikle de gişe elamanı pozisyonu için açılan pozisyonlara bağlı olarak şubelerde yapılacak uygulamalı sınav sonucu personel alımına gideceğini duyurdu. Böylelikle hem yüksek sınav maliyetlerinden kurtulunmuş olunacak hemde sınava giren adaylar iş başvurularının sonuçlarını hemen sınav sonrası ilk elden öğrenebilecekler.

2012 Ziraat Bankası Personel Alımı işlemleri için uygulanacak prosedür olarak bu açıklanırken henüz kesin bir takvim yayınlanmış değil. Ziraat Bankası çalışanı olmak için ilanları takip etmeye devam ediniz.

Başvuru için Ziraat bankası sitesiniz ziyaret ediniz

http://www.ziraat.com.tr/tr/p/n/Default.aspx

0 comments on “2012 Ziraat Bankası Personel Alımı
  1. Ben yusuf şengönül şu an çalışmıyorum ama çok zor durumda olduğum için bu işe çok ihtiyacım var bana yardım edin

  2. Hasan ERÄ°Åž dedi ki:

    Yapılacak herhangi bir personel alımında tarafıma bilgi verilmesini önemle rica ederim. Saygılarımla… 0 531 377 1160

  3. Durul Ekici Harita Teknisyeni dedi ki:

    Yıldız Teknik Üniversitesi mezunuyum ve uzun yıllar çalışabileceğim bir işe ihtiyacım var.. Personel alımında bilgi verilmesini önemle arz ederim teşekkürler..

  4. meryem köse dedi ki:

    KPSS

  5. Will dedi ki:

    Wait, I cannot fathom it being so straigthfrowrad.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir