Güvenlik Personeli

İstanbulun Ümraniye ilçesi Ihlamur kuyuda bulunan özel bir site içerisinde güvenlik elemanı olarak görevlendirilmek üzere 30 yaşıını aşmamış, ilgili kanun gereği özel güvenlik yaka kartına sahip bulunan, diksiyonu düzgün, kişisel bakımına özen gösteren, şirketimizi başarı ile temsil edebilecek, boyu ile kilosu birbirine orantılı olan, 30 yaşını aşmamış bay personel aramaktayız. İlgilenen adayların detaylı özgeçmiş bilgilerini info@yediyirmidortguvenlik.com adresi üzerinden ulaştırmaları rica olunur.

Montaj Elemanı

Meslek lisesi mezunu deneyimli elemanım. Özellikle klima montajı konusunda iş deneyimim bulunmakta. 24 yaşındayım ve askerlik hizmetimi tamamladır. Tercihen ümraniye ve yakın civarında montaj elemanı olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum.  B tipi sürücü belgem var ve aktif olarak araç kullanabiliyorum.

istanbul Ümraniye İş İlanları sayfamıza hoş geldiniz. Sayfamızın sonunda yer alan yorum bölümünden örnek ilan metinlerimize benzer formatlarda oluşturmuş oluğunuz ilanlarını ücretsiz olarak ve üye olmadan hemen ekleyerek ilan verebilirsiniz.

0 comments on “
  1. şöför dedi ki:

    0506 6977963 şeyir iç şeyir ıdşı farketmez.uzunyol giderim.

  2. yusuf durmuÅŸ dedi ki:

    merhaba ben yusuf afyonluyum güvenlik belgem ve e sınıfı eliyete sahibim kilo 60 boy 1.70 tel 05438070780

  3. üretim elemanıyım dedi ki:

    shhjjj

  4. şöför 2 dedi ki:

    merhaba ben cihan üsküdar bulgurluda oturuyorum b sınıfı ehliyetim var otomativ düz vites kullanabiliyorum orta seviyede ingilizcem var lise mezunuyum 29 yaşındayım daha öncede şöförlük özel şöförlük ofis boy servis şöförü olarakda çalıştım askerligimi yaptım herhangi bi saglık problemim yok iş arıyorum 0539 734 20 32 bu numaradan bana ulaşbilirsiniz

  5. meryem dedi ki:

    merhabalar ,umranıyede ikamet ediyorum.umranıye civarında -içkisiz restorant,kafe,ayrıca yabancı dil olarak bulgarca rusça bılıyorum ofis işi de olabılır ,profesonyel nargılecıyım ,zehre1978@hotmail.com imail adresıme yazabılırsınız ıyı gnler dılerım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir