2015 Tasarım Yarışmaları

Firmaların kendilerine yeni fikir edinmek ve insanların akıllarındaki ilgi çekecek düşünceleri hayata geçirmek için yapmış olduğu tasarım yarışmalarını biliyor musunuz? 2015 tasarım yarışmaları yine insanların ilgisini çekecek ve parlak fikirler ile dolu kişileri keşfetmeye yarayacak tasarım yarışmaları düzenlemeye başladı. Kadınlar tarafından en çok ilgiyi gören kıyafetlerin tarzını değiştirmek için düzenlenen 2015 moda tasarım yarışmaları sayesinde kişiler daha farklı kombinler ile karşılaştı ve bu kombinler sayesinde modacılar başarılı oldu.

Yeni yıl ile birlikte değişmesi beklenen bir başka kısım ise ev tekstili ile ilgili her yıl olduğu gibi bu yıl da insanlar evlerinin kombinlerini değiştirmek için yeni tasarımları bekliyor. 2015 mobilya tasarım yarışmaları ile daha konforlu ve farklı stilde ev tasarımlarına imza atmayı bekleyen mobilya firmaları bakalım yeni yıl içerisinde gerçekleştirecekleri bu yarışma ile gerçekten istedikleri tarzda farklı mobilyalara ulaşabilecekler mi.

Türkiye’nin en moda ev tekstili tasarım yarışması da 2015 yılında yeniden yapılacak. Bu yarışmanın teÅŸvik ödülleri ise hiç kimsenin hayır diyemeyeceÄŸi derecede. Sizde hemen tasarım yarışmalarından bir tanesine katılarak hem hayallerinizdeki ürünü ortaya çıkartın hem de kazanın.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir