Sağlık Bakanlığı Atamaları Tercih Kılavuzu

SaÄŸlık Bakanlığı 2011 yılında 12.000 memur alınacağını açıkladı. 2011 SaÄŸlık Bakanlığı Atamaları Tercih Kılavuzu 13-17 Ocak 2011 tarihleri arasında ÖSYM ‘nin kendi internet sitesi olan  http://www.osym.gov.tr  adresinden yayınlanacaktır. SaÄŸlık Bakanlığına baÅŸvuruda bulunmak isteyecek olan adayların yayınlanan bu kılavuza uygun olarak hazırlayacak oldukları baÅŸvurularını 13-17  Ocak 2011 tarihleri arasında yukarıda belirtmiÅŸ olduÄŸumuz ÖSYM ‘nin internet sitesi üzerinden gerçekleÅŸtirmeleri gerekmektedir. Elden yada posta yoluyla yapılan baÅŸvurular dikkate alınmayacaktır.

 Adaylar tercihte bulunmak için kendileri T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile internet sitesine giriş yapabilecek ve kılavuzda yer alan yönlendirmeleri takip ederek kendileri tercihlerde bulunacaklardır. Tercih için son gün olan 17  Ocak tarihinden sonra hiç bir şekilde tercih yapılamayacak ve bu süre kesin olarak uzatılmayacaktır. Kılavuzda yer alan pozisyonlar için tercih yapabilmek için Sağlık Bakanlığının aramış olduğu şartlar ise 2010 yılında yapılmış olan KPSS sınavlarında katılmış olmak ve ortaöğretim mezunları için KPSS94, ön lisans mezunları için KPSS93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanını almış olmaları şartı bulunmaktadır.

0 comments on “SaÄŸlık Bakanlığı Atamaları Tercih Kılavuzu
  1. duygu dedi ki:

    21 yaşındayım. ankarada yaşıyorum. kırıkkale üniversitesi keskin MYO yerel yönetimler bölümü mezunuyum. anadolu üniversitesi AÖF maliye bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. kişisel olarak öğrenmeye ve gelişime açık, insan ilişkilerinde başarılı, grup çalışmalarında uyumlu ve gruplara önderlik edebilme özelliklerine sahibim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir