Kategori: “Blog”

Senetle kredi ile borçlarınızı birleştirin

Bilgi ve iletişim: https://www.senetlekredi.org/ Borçların tek bir merkez altında toplanması her zaman sizlerin işini kolaylaştırmaktadır. Bizlerden de uzun zamandır ödediğiniz ve bir türlü bitmeyen borçlarınızın kapatılmasını sağlamak adına farklı bir yöntemi sizlere sunuyoruz. Bankaların da bir dönem yaptığı bir uygulama olan ve adına borç transfer kredisi dedikleri sistemi farklı bir yöntem ile senetle kredi ile gerçekleştirebilirsiniz. Senetle veya komisyonla krediyi internet sitelerinde son dönemlerde mutlaka görmüşsünüzdür. Bankalardan kredi alamayan kişiler için sağlanan bu sistemde insanların ödemelerini zamanında yapabilmeleri ve mağdur olmamaları için geliştirilen bu kredi yönteminde aldığınız kredileri senetler ile kapatabilirsiniz. Tıpkı bankadan kredi alır gibi bir bankadan aldığınız krediyi öder gibi borcunuzu her ay düzenli bir şekilde ödeyerek kredilerinizi banka haricinde de alabilmiş oluyorsunuz. Senetle kredi sistemleri genelde kredi notu düşük olan veya gelir belgesi ya da sigorta süresi müsait olmadığı için kredi alamayan kişilerin tercih ettiği bir nakit sağlama sistemi. Senetle veya komisyonla kredi alan kişiler uygun faiz oranları ile borçlarını geri ödeyebiliyor. Bu sayede yeni borçlanmaların altına girmeden ve bankaların uzun evrak işleri ile uğraşmadan borçlarını kapatmış oluyor. Bu sistem de aynı şekilde bütün borçların kapatılması için düzenlenen bir yöntemi kapsıyor. Eğer birden çok bankaya veya şahısa borcunuz varsa ve kredi notunuz nedeniyle bankalardan kredi alamıyorsanız borçlarınızı senetle kredi alarak kapatabilirsiniz. Bütün borçlarınızın miktarının ilk olarak toplanması ile birlikte yapılan hesaplamalar sonucunda sizlere genel bir kredi limiti çıkarılmaktadır. Bu kredi teminin ardından belirlenen faiz oranları ile ödeme takviminiz çıkartılır. Aylık maaş durumunuza göre tarihleri belirlenen bu ödeme sistemi içerisinde borçlarınızı ödeyerek hem işlerinizi halletmiş olursunuz hem de sadece tek bir yere borçlanarak kafanızdaki pek çok soru işaretini ve stresi de sonlandırmış olursunuz. Bankalara çok fazla kredi borcunuz varsa bu yöntemi seçmek sizler için ideal olacaktır. Bankalara kredi kartı borcu olanlar da bizden küçük limitli krediler alabilir. Öğrenciler ve ev hanımları da bu sistemden yararlanabilir.

Tefecibul 2020

Bilgi ve iletişim: https://www.tefecibul.com/ Pek çoğumuz hayatımızın belirli dönemlerde tefeciler ile ilgili haberler ve bilgiler duymuşuzdur. Son dönemlerde nakit para sağlamada adına çok ciddi işlemler yapan bu kişiler, artık yasal olarak internet üzerinden kendi tanıtımlarını da yapabilmektedir. Bankalardan kredi almakta zorlanan kişilerin ve bir türlü aradığı nakiti bulamayan kişilerin başvurduğu tefeciler, farklı kredi sağlama yöntemleriyle işlevsel olarak görev yapmaktadır. Senetle ve komisyonla kredi ile ilgili çok önemli nakit kaynağı yaratan tefeciler, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir ve Bursa gibi illerde yoğun bir şekilde faaliyet göstermektedir. Faiz oranlarını da artık düşük tutmaları nedeniyle akıllı bir hamle yapan tefeciler, bankalardan kredi alamayan kişilerin mecbur para istediği kişiler olmaktan çıkmış ve bir kredi aracı kurumu haline gelmiştir. Bankalardan kredi alamayan kişilere komisyonla da kredi alma imkanı sağlayan tefeciler, internet üzerinden kolay bir şekilde bulunabilmektedir. Bulunduğunuz ile göre sıralama yapılarak bulunan tefecilerin her birisinin cep telefonu numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Yapılan ön telefon görüşmesinin ardından daha sonra alınacak olan kredi ile ilgili görüşme yapmak üzere bir görüşme daha yapılır. İstenilen kredi miktarına bu aşamada çok dikkat edilmelidir. Zaten bankalardan daha önceden kredi alan kişilerin haciz veya kara liste gibi işlemler ile karşılaşması hep plansız bir şekilde alınan krediler nedeniyle meydana gelmiştir. Önceden hesap yapmak ve alınacak olan kredinin taksitlerinin ödenmesi için yeterli güce sahip olmak bu aşamada çok önemlidir. Kredinin miktarı ile ilgili yapılan görüşmeden sonra alınacak kredinin senetle mi yoksa komisyonla mı olacağına dikkat edilmelidir. Burada önemli olan nokta, senetle ve komisyonla alınan kredilerin ödenmesi ve faiz oranlarıdır. Aracı kurum olarak da çalışabilen tefeciler, bankalardan çıkartılamayan kredileri sizler için alır. Belirli bir yüzde ile komisyon oranı uygular ve geri kalan ücreti doğrudan size iletmiş olur. Bankalardan kredi alamayan kişiler için çok önemli bir nokta olan bu işlemlerde, her zaman alınacak olan faiz oranlarına dikkat edilmelidir. Genelde bankalara yakın faiz oranları uygulanmakta ve böylece zor durumda olan kişilere yardım edilmektedir.

Banka kredi başvurunuza çözüm

Bilgi ve iletişim: https://www.bizkredinizicekelim.net/ Para sıkıntıları çekerek çözüm bulmak isteyen kişiler bankalardan hizmet alamadıkları zaman bazı durumlarda kredi danışmanlık firmalarından borç almaktan da imtina etmektedir. Banka kredisi nasıl onaylatılır, çıkmayan krediye nasıl kesin çözüm bulunur bilmemekte ve bu nedenle de tereddüt yaşamakta olan kişilere açıklama yapmak ve bu firmaların işleyiş sürecini anlatmak, mevcut para problemlerine çözüm bulmak amacı ile oldukça faydalı olacaktır. Piyasada borç para verilir ya da sorunlu kredi çıkarılır ilanı vererek pek çok sıkıntılı kişiye ümit vaat eden daha sonra zor durumda olan bu kişileri dolandırarak daha da müşkül süreçlere sokmakta olan yerlerin sayısı arttıkça, insanların bu işi gerçekten yapmakta olan kredi danışmanlık firmalarına da güveni kalmamış ve bankalardan onay almamış olan kredilere dair çözüm bulacaklarına dair işlem yapabileceklerine inanmamaya başlamıştır. Bu sebeple de ne kadar büyük para sıkıntısı çekerse çeksin oldukça fazla sayıda kişi kredi çözüm merkezleri ile iş birliği yaparak para bulmaktan kaçınmaktadır. Mevzu bahis olan bu kişilere anlatılması gereken en önemli şey kredi onaylatma sürecinin nasıl işlediği ve kendisi başvuru yaptığı zaman kredi vermeyen bankaların bu yerler aracılığı ile nasıl kredi verebileceğidir. İlk aşamada şu soruları sormayı oldukça faydalı görüyorum; acaba kaç kişi kredi çekmeye karar verdiği zaman sahip olduğu finansal durumu analiz etmekte, sicilini araştırmakta ya da en azından kredi notunu öğrenmek için çaba göstermektedir. Diğer bir sorun ise yine kredi çekme aşamasında kaç kişi başvuru yapacağı bankanın özelliklerini araştırarak hangi profildeki kişilere hizmet verme eğiliminde olduklarını öğrenmektedir? Bahsi geçen bu durumlar kredi alma sürecinde oldukça önemli olmakla beraber en belirleyici nitelikler olarak tanımlamak son derece doğru ve yerinde olacaktır. Kredi danışmanlık firmalarının yaptıkları işlem bahsi geçen durumlardan başka bir şey değildir. İlk olarak bizim durumumuzu analiz eden daha sonra durumumuza en uygun bankayı tespit eden bu firmalar söz konusu olan işlemler sebebi ile oldukça başarılı sonuçlar elde etmekte ve borçlu kişilere çözüm sunmaktadır.

Banka harici kredi çıkartılır

Bilgi ve iletişim: https://www.kredicikartiliriletisim.net/ İlk başta kredi notu düşüklüğü ve buna ilaveten gelir belgenizin ve sigortanızın olmaması, kefilin yetersizliği, kara listede olmanız veya kırmızı kalem yemeniz nedeniyle bankadan kredi alamayabilirsiniz. Ama durum çaresiz değil elbette..Kredi notu sisteminin gelmesiyle birlikte hem bankacılık sektöründe hem de diğer alternatif kredi verme yöntemlerinde pek çok şey değişti. Daha önce bankalardan alınan kredilerin ödenmemesi, kredi kartlarının taksitlerinin istikrarsız bir şekilde ödenmesinden dolayı kredi notu düşük olan kişiler, bankalardan rahat bir şekilde kredi alamamaktadır. Kredi almakta zorlanan vatandaşlarda da soluğu tefecilerde veya aracı kurumalarda almıştır. Tefeciler, büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin her noktasında hizmet vermeye devam etmektedir. Kredi Çekmede Kredi Notu Uygulaması Bankadan kredi almak isteyen kişilerin en az 1400 puan kredi notuna sahip olması gerekmektedir. Ülke genelinde yapılan kredi notu araştırmasında ortalamanın 1400 puanın altında olduğu dikkat çekmektedir. Kredi notu sistemlerinin uygulanması hem iyi hem de kötü olmaktadır. Batık kredilerin çok fazla olması, bu durumun bankaları olumsuz olarak etkilemesi nedeniyle bankalardan kredi almak isteyen kişilerde bir sınırlama sisteminin uygulanmasını mecbur kılmıştır. Bu durumdan hareketle bankalara kredi notu sisteminin uygulanmasını zorunlu kılan BDDK,  bunun meyvelerini almaya başlamıştır.

NOT: Kredi notu 300 – 700 arası olan kiÅŸiler senetle para için bize ulaÅŸabilirler. 700 Ãœstü puana sahip olan kimselere bankalardan kredi çıkartmaktayız.


Kredi Notu Düşüklere Kredi Çıkartılır

Kredi notu nedeniyle bankalardan kredi alamayan kişiler diğer kredi yöntemlerini denemektedir. Bunlar; senetle veya komisyonla kredi alma yöntemleri olarak dikkat çekmektedir. Bu işlemleri yapan kişiler ve kredi çıkaran firmalar genelde aynıdır. Komisyonla alınan kredilerde müşterilerin istediği krediler bankalardan alınmaktadır. Bunun için sadece belirli oranda bir komisyon alınmaktadır. Bu komisyon ücretleri de yüzde 15-20 arasında değişmektedir. Aracı kurumlar aynı zamanda bankalardan kredi notu nedeniyle kredi alamayan kişilerin kredisini de çıkartmaktadır. Kredi danışmanlığı ve kredi aracı hizmetleri veren kurumlar, tefecilerden daha profesyonel bir şekilde çalışabilmektedir. Ancak bu kişiler hiçbir şekilde kredi notu ile ilgili işlem yapmamaktadır. Yani kredi notu düşük olan kişiler de senetle veya komisyonla kredi alabilmektedir. Bu imkan sayesinde acil nakit ihtiyacı yaşayan kişilerin derdine çözüm aranmaktadır. Tüketicilerin dikkat etmesi gereken noktalar ve onlardan istenilen şeyler ise bütçelerini çok iyi şekilde yapmaları ve güvenilir kişi veya kurumlardan işlem yapmalarıdır. Bankalardan kredi alacak olan kişilerin de bu noktalar ile ilgili her zaman işlem yapması ve en uygun krediyi detaylı bir şekilde araştırması gerekmektedir.

Biz kredinizi çekelim: kredi danışmanı

Bilgi:  http://www.kredinizibizcekelimsizodeyin.com Kredi almak isteyen ancak bankalardan kredi alamayan insanlar içi pek fazla yöntem bulunmamaktadır. Bankaların kredi erme politikaları gereğince müşterinin çok fazla şartla ağlı olması, bu şartların herhangi birini yerine getirmeyen müşteriler için oldukça can sıkıcı bir durum olarak düşünülebilir. Bankalar kredi verirken kişinin geçmişini ciddi derece incelemekte ve şartlarına uygun bir aday olduğunu düşündükleri kişilere kredi vermektedirler. Bu şartlar da kredi puanı ve gelir belgesidir.

Kişinin kredi puanı tüm bankalar içerisinde kredi almak için en önemli unsuru oynamaktadır. Yüksek kredi puanına sahip olan bireyler için kredi çekmek kolay olabilir. Ancak kedi puanı düşük olan, ya da sicili bozulmuş kişiler için bu durum böyle olmayacaktır. Kredi puanınızın düşmesinin sebepleri arasında düzenli şekilde ödeme yapmıyor olmanız, ya da daha önceki ödemelerinizi hep geciktiriyor olmanız gibi çeşitli sebepler bulunmaktadır. Bu sebeplerle kredi puanınız düşüşe geçebilmektedir.

Kredi puanınızdan dolayı ya da hali hazırda bir krediniz bulunduğundan dolayı kredi çekemiyorsanız, aile üyelerinizden ya da eşinizden size kredi çekmesini istemek de bir yöntemdir. Ancak bunun dışında deneyebileceğiniz bir başka yöntem de bulunmaktadır.

BİZ KREDİNİZİ ÇEKELİM SİZ ÖDEYİN

Kredi danışmanlığı, ülkemizde birkaç senedir adını sıkça duyduÄŸumuz bir hizmettir. Ekonomiyle alakalı olan kiÅŸilerin bir araya gelerek oluÅŸturulmuÅŸ oldukları bu hizmette kredi uzmanları da bir araya gelerek kiÅŸi için en uygun faiz oranlarını belirlediÄŸi ve buna uygun olarak da kredi saÄŸladığı kuruluÅŸlar arasında yer almaktadır. Kredinizi almak için bilgi alabileceÄŸiniz kiÅŸiye “kredi danışmanı” adı verilmektedir.

Kredi danışmanları, size kredini çıkması için piyasadaki bütün detayları öğrenmekte ve buna uygun olarak adım atmaktadırlar. Yapmış oldukları bu işe istinaden de komisyon almakta ve bu usule göre çalışmaktadırlar. Pek çok kişi bu işi yasa dışı yollardan yapmış olduklarından dolayı kesinlikle önerilmez. Aynı zamanda bu bir suç olarak da kabul edilmektedir. Bunun dışında ile ya da akrabalardan sizin için para çekmesini talep etmeniz son derece mantıklı ve güvenli bir yol olarak da dikkat çekecektir. Kredi danışmanlığı hakkında bilgi almak için bu firmaların internet sitelerine de göz gezdirebilirsiniz.

 

KREDÄ° BÄ°ZDEN – 2020 Yeni Yıl Kampanyası

Ä°letiÅŸim: https://www.bizkredinizicekelim.net/ Acil olarak paraya mı ihtiyacınız var? Bankalardan kredi alma olanağı bulamıyor musunuz? O halde dert etmenize gerek yok çünkü “krediniz bizden”. Para ihtiyacı yaÅŸamakta olan herkese kredi vererek mevcut olan sıkıntılarını giderme amacı taşımakta olan firmamız söz konusu olan bu hizmeti verirken hiçbir ÅŸekilde;
  • Kredi notunuza,
  • Sahip olduÄŸunuz gelire ya da bir geliriniz olup olmadığına,
  • Kredi geçmiÅŸinize dair sicilinize
  • Ve hatta kara listede bulunup bulunmadığınıza dahi bakmamaktadır.
Bizim için güven oluşturan şey söz konusu olan bu veriler ve sizden talep edilecek olan belgeler olmamaktadır. Hizmet talebi ile firmamıza başvuru yapan herkes bizim için paramızı emanet edecek kadar kıymetli ve güvenlidir. İşte bu sebeple biz kredinizi çekelim siz ödeyin firması 2020’ye özel bir kredi verme kampanyası hazırlamakta olup bahsi geçen bu krediyi para ihtiyacı duyan her vatandaşın hizmetine sunmaktadır. Eğer sizin de nakit sıkışıklığınız varsa hiç düşünmeden, hesap kitap yapmadan firmamıza gelin, çünkü hazırlamış olduğumuz  yeni yıl kredisi kampanyasının detayları tam size göre.  Bahsi geçen bu krediye dair belirtilmesi gereken özellikler ise şunlar olmaktadır;
  1. Bizler müşterilerimize kredi hizmeti sunarken sahip oldukları ihtiyaçları sınıflandırmak yerine direk olarak çözüm bulma amacı taşımaktayız. Bu sebeple yapmış olduğumuz her kampanya ve vermiş olduğumuz her kredi birer konut kredisi, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ya da ticari kredi olma özelliği taşımaktadır. Alacağınız krediyi ne amaçla kullanırsanız kullanın şartlarımız sizin için hep aynı olacaktır.
  2. Söylediğimiz gibi önceliğimiz her zaman bize başvuru yapmakta olan müşterilerimize kaliteli bir hizmet süreci oluşturmak olduğundan dolayı bahsi geçen krediye dair vade sürelerini de belirleyecek yine müşterilerimiz olmaktadır. Ödeyebileceğiniz tutarlarda ve sizin için en uygun vadede kredi alma imkanı bahsi geçen yeni yıl kredisi kampanyasının en belirgin özelliği olmaktadır.
  3. Kredi bizden firması vereceği her kredi sürecinin ödemesini senetlere bağlamakta olup müşterilerimiz istedikleri sayıda senet yapma hakkına sahiptir. Ayrıca senet dışında hiçbir kefil ya da teminat talebimiz bulunmamaktadır.
O halde ne duruyorsunuz 2020’de krediniz bizden…

Taksitle Borç Verme

Bilgi iletişim: https://www.borcpara.org/

BORÇ PARA MI LAZIM?

Nakite ihtiyacınız varsa veya masraflarınızı ve hayallerinizi karşılamak için yeterli bütçeye sahip değilseniz endişelenmeyin. Borç para lazım olan her konuda uzman kredi danışmanı ekibinden taksitle, dolarla, euroyla veya altınla borç para alabilirsiniz. Borçlarınızı istediğiniz şekilde yapılandırarak zorlanmadan ödemelerinizi yapabilir ve senet yoluyla borç para alabilirsiniz. Borç paranın ne zaman lazım olacağı hiçbir zaman belli olmaz.

Bu nedenle her an kredi alabileceğiniz veya borç alabileceğiniz kurumların olması gerekmektedir. Bu gibi durumlarda istediğiniz yöntemle 5.000 TL’ye kadar borç para veya kredi alabilir böylece hayallerinizin ertelemenizin önüne geçebilirsiniz. Bayram, eğitim, düğün, sağlık gibi alanlarda ihtiyaç duyulan nakit parayı güvenilir kişilerden temin edebilir ve böylece yasal çerçevede borç para alabilirsiniz.

TAKSİTLE BORÇ PARA VERENLER

Taksit ile borç para veren kişi veya kurumlar sayesinde acil nakit ihtiyacına çözüm bulabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın veya hayallerinizin ertelenmemesi için her konuda kullanmak amaçlı borç parayı euro veya dolar üzerinden de alabilirsiniz. Taksitle borç veren kişi veya kurumlar sayesinde senet yoluyla nakit para alabilir ve bu borcu geniş vade seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

Belirlenen faiz oranları karşılığında verilen borçlar yasal çerçevede düzenlenmektedir. Üstelik bu faiz oranları normal banka kredilerine oranla oldukça uygundur. Siz de bankalardan kredi alamayacak kadar düşük kredi notuna sahipseniz veya bankalardan icra nedeniyle kredi çekemiyorsanız taksitle borç para veren kişi veya kurumlarla irtibata geçerek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 36 aya kadar ödenebilen taksit seçenekleri ile kolay bir şekilde nakit paraya sahip olabilirsiniz.

Acil Nakit Para 2020

Nakit paraya sıkışanlar, biriken borçların altında çaresiz kalanlar,ansızın doğan nakit ihtiyaçlarına cevap veremeyenler, artık sıkılmanıza gerek yok.   Siz sadece ne kadar nakit para ihtiyacınız olduğunu ve ne şekilde bu parayı temin etmek istediğinizi bize internet aracılığı ile danışmanlık firmaları adı altında yapmış olduğunuz aramalardan sayfalara tıklayarak yorum kısmının altına belirtin. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda sizi ararlar hemen nakit paranızı almanız konusunda gereken tüm yardımı yaparlar

Hangi Yöntemler İle Acil Nakit Para İhtiyacı Karşılanabilir?

Örneğin bir kurumdan taksitle evinize televizyon aldığınızı varsayalım ve maddi yetersizliklerden dolayı taksitlerinizi 3 aydır ödeyemediniz. Yani sınırın sonuna geldiniz,cep telefonunuz hiç susmuyor avukat tarafından yapılan aramalar giderek daha da sıkılmanıza neden oluyor ve ne hiç bir yerden ne bir borç para ne de kredi olanağı bulamadınız. Kenarda kıyıda herhangi bir birikiminiz de yok ise  Eyvah!!! Hiç beklemediğiniz bir anda sıkışıp kaldınız.

Koşulsuz,şartsız,gelir belgesiz,kefilsiz yalnızca sizden talep ettiğimiz %5 lik oranında komisyon ile dilediğiniz şekilde nakit ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. İster senet imzalatarak,isterseniz kullanmakta olduğunuz  telefonunuz üzerinden kredilendirme yöntemi ile,isterseniz ise senetle altın satışı yaparak ihtiyacınıza cevap verebilmekteyiz.

Kısa Vadeli Kredi- Siz Ödeyin

Bilgi ve iletişim>> https://www.kredinizibizcekelimsizodeyin.com/ Kredi miktarı ne olursa olsun verilen kredi faiz oranı bakımından bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Örneğin kısa vadede yani bankalarda verilen en kısa vade olan 12 ay vadede 5.000-TL kredi kullandırımı için bankalar arasında bulunan faiz oranlarına bakarsak;

ÖrneÄŸin 5.000-TL 12 ay kredi Denizbank’da dijital kredi adı altında,Fibabank ta yıldız kredi adı altında,Garanti Bankasında ilk kredim adı altında,Halk bankasında masrafsız ihtiyaç kredisi adı altında,Yapı kredi bankasında mobilden anında kredi adı altında yer almaktadır. Bankalar arasında gerek isim,gerekse faiz oranı bakımdan farklılık gösteren kredilerin hangisini tercih edeceÄŸi bireylere kalmaktadır.

Denizbank’ta 5.000-TL tutarlı 12 ay vadeli kredi için geri ödeme 5,542-TL Faiz oranı 1.35 aylık taksitler 461,38-TL dir.

  • Vakıfbankta 5.000-TL tutarlı kredi 12 ay vade ile geri ödemesi 5,567-TL faiz oranı 1.35 aylık taksitler ,25-TL masraf ile birlikte 461,38-TL tutarlıdır.
  • Fibabank’ta 5.000-TL tutarlı kredi 12 ay taksitle geri ödemesi 5,5581,16 -TL 1,19 faiz oranı 456,35-TL aylık taksitler 105-TL masraflıdır.
  • Finansbank’ta 5.000-TL tutarlı kredi 12 ay taksitle geri ödemesi 5,599.97-TL faiz oranı 1.49-TL aylık taksitleri 466,66-TL dir.
  • Garanti banaksı’nda 5.000-TL tutarlı kredi 12 ay takstile geri ödemesi 5,608.37-TL faiz oranı 1,45 aylık taksit ödemesi 465,28-TL,25-TL masraflıdır.
  • Ziraat bankası’nda 5.000-TL kredi 12 ay taksitli geri ödemesi 5,619.53-TL faiz oranı 1,39 aylık ödeme tutarı 463,21-TL masrafı 61-TL dir.
  • Ä°ng bank 5.000-TL tutarlı 12 ay taksitli kredi geri ödemesi 5,622.87-TL faiz oranı 1,34 aylık ödeme tutarı 461,49-TL  85-TL masraflıdır.
  • Halkbank 5.000-TL 12 ay taksitli kredi geri ödemesi 5,630.97-TL faiz oranı 1.49 aylık ödeme tutarı 466,66-TL 31-TL masraflıdır.
  • Yapıkredi bankası 5.000-TL 12 ay taksitli kredi geri ödemesi 5,658.37-TL faiz oranı 1.45 aylık ödeme tutarı 465.28-TL masrafı 75-TL dir.
  • HSBC 5.000-TL 12 ay taksitli kredi geri ödemesi 5,822.88-TL faiz oranı 1.82 aylık ödeme tutarı 478,16-TL dir.

İlgili bankalarda görüldüğü gibi her ne kadar kredi tutarı ve kredi vadesi aynı olsa da gerek faiz oranlarında görülmekte olan farklılıklar gerek masraflarda olan farklılıklar nedeni ile krediler birbirinden ayrılmaktadır. Ayrıca ilgili kredilerin kampanyalara bağlı olarak isimleri de bankadan bankaya farklılık göstermektedir.

 

 

Senetle kredi ve bor̤ verenler РAnkara

Nakit sorunlarını hayatın akışı içerisinde her an yaşamak mümkündür. Bireysel veya kurumsal işlemlerde her an paraya ihtiyaç duyulabilir. Böyle durumlarda nakit ihtiyacını karşılayabilmek için bankalardan kredi talebinde bulunulabilir. Bankalardan kredi alan kişiler nakit sorunlarının anında çözebildikleri için şanslı olarak kabul edilebilir. Ancak kredi notu düşük olan kişilerin bankalardan hemen hızlı bir şekilde kredi alması mümkün olmaz. BDDK tarafından taviz verilmeden uygulanan kredi notu, bankalardan herkesin kolay bir şekilde kredi almasını engellemek içindir.

Bu sayede hem bankalar hem de müşterilerin fazla borçlanmasının önüne geçilmeye çalışmaktadır. Bu uygulama bazı kesimler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılansa da kredi notu düşük olan kişiler için tam bir çıkmazın yaşanmasına neden olmuştur. Durum böyle olunca bankalardan kredi alamayan kişiler nakit bulabilmek için senetle kredi yöntemini tercih etmektedir. Senetle kredi almak da tam bu durumdan ortaya çıkmıştır. Bankalardan kredi alamayan kişiler aracı kurumlar veya senetçiler üzerinden ihtiyaç duydukları nakit para desteğini almaya çalışmaktadır. Senetle borç ve kredi veren yerler Ankara ili içerisinde yer almaktadır.

Türkiye’nin başkenti olan Ankara, birçok meslek grubundan insanın yaşadığı bir yerdir. Bu kişilerin bankalardan kredi alamaması durumunda kapısını çaldıkları yer senetle borç para veren kişilerdir. Ankara’da çok fazla sayıda senetle veya komisyonla kredi veren kişi bulunmaktadır. Bu kişiler ihtiyaç duyulan miktarların anında ve gün içerisinde verilmesini sağlayabilmektedir. Acil para sorunu yaşayan kişiler ilk olarak senetle borç ve kredi veren kişiler ile bir görüşme gerçekleştirir. Bu görüşme esnasında ilk olarak ihtiyaç duyulan miktar hakkında pazarlık yapılır. Faiz oranları genelde bankaların belirlediği şekildedir. Daha sonra verilen kredi miktarı üzerinden bir faizlendirme yapılır. Bu faizlendirme ile birlikte senetlere karşılıklı imza atılır. İmzaların atılmasından sonra da gerek duyulan nakit miktarı hemen verilir. Ödemelerin zamanında yapılması bu aşamada önemlidir. Çünkü senetle para veren kişilerin senetleri mahkemeye verme hakkı bulunmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmamak için ödemelerinizi düzenli olarak yapmaya dikkat etmelisiniz.

Yukarý Çýk