50000 TL HAZIR KREDÄ° FIRSATI

Öncelikle olarak Ankara’da olmak üzere 50.000 tl ye kadar hızlı yanıtlı krediler verilmektedir. Öğrenciler, kyk borcunu ve kredi kartı borcunu kapatmak isteyenler önceliklidir.

Mevcut olan parasal sıkıntıları çözmek adına ilk müracaat edilen yerler arasında bankalar bulunmak ile beraber adı geçen bu yerlerin kendi şartlarına uygunluk göstermeyen kişileri geri çevirmeleri ve söz konusu bu kişilere hiçbir şekilde kredi vermemeleri bilinen bir durum olmaktadır. Eğer siz de anlatılmakta olan bu durumdan mustarip iseniz firmamıza gelin biz kredinizi çekelim siz ödeyin. Yapmanız gereken aşağıda örneklerini verdiğimiz şekilde bize talebinizi gerekçesi ile birlikte iletiniz. Elbette gizlilik önemlidir. Sayfamızda iletişim bilgilerinizi yayınlamayacağız. Bize güvenle ulaşabilirsiniz.

ÖRNEKLER:

Ankara’da yaÅŸayanlar için sunduÄŸunuz kredi imkanına istinaden yazmaktayım. Ankara Mamak’tayım. Anaokulum ve etüt merkezim var. Açalı 2 yıl oluyor. BaÅŸlangıçtan bu yana bir çok ÅŸeyi toparladım. Ama bazı konularda yanlış finansal hatalar yaptım. Bu yüzden sıkışmış durumdayım. Geriden gelen bazı ödemeleri toparlamak ve tek bir yere borçlanarak dağılmadan iÅŸime daha fazla odaklanıp hem ailemde hem de okulumda stres yapmamak için gerçekten paraya ihtiyacım var. Size tek tek nereye ne ödeyeceÄŸimi yazabilirim bile… Olur da talebimi kabul ederseniz eÄŸer verilen parayla ÅŸahsi hiç bir harcama dahi yapmayacağım.

Ellerinizden öpmek üzere 3 yaşında ve 6 aylık iki çocuğum var. Onlar için işimi bir an önce toparlamak için çalışıyorum. Aslında işim iyi çok şükür. 2. yılımız olmasına rağmen öğrenci potansiyelimiz gayet güzel. Seneye daha da iyi olur inşallah.

88.000 tl’ye ihtiyacım var… DediÄŸim gibi gelecek paranın yerleri hazır zaten. Bu para karşılığında herhangi bir ipotek veremem. Bir ev var ama o da kredili. Noter onaylı ya da karşılıklı anlaÅŸmalı senet yapabilirim sadece. Ya da iÅŸ yerime gelip görürseniz eÄŸer buradan hisse verebilirim.

Onun dışında anlaşacağımız faiz miktarı üzerinden parayı size bu dönem için değil ama gelecek dönem itibariyle yani eylül 2015 itibariyle düzenli bir şekilde rahat bir şekilde ödeyebileceğimi garanti edebilirim.öncesinde dersem mahcup düşerim. ödeyemem sıkıntı olur. çünkü çoğu öğrenciden yıllık ücret alındı.yani bu dönemin planlaması yapıldı. Yardımcı olursanız gerçekten çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz ki umarım yardımcı olabilirsiniz.

Hem 10 personelim hakkına hem de çocuklarımın hakkına büyük bir iyilik yapmış olur karşılığında da ödemelerde sıkıntı olmayacak ÅŸekilde paranızı alırsınız…

Ä°nÅŸallah iyi bir ÅŸekilde dönüş yaparsınız ve görüşme ÅŸansımız olur. Ben sitenizi ve maillerini sürekli olarak takip eden biriyim. Tek istediÄŸim bir an önce iÅŸleri yoluna sokmak. Allah’ın izniyle inÅŸallah buna vesile olursunuz…
Kolay gelsin…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir